Assalamualaikum hye ibu2 semua

Boleh tak Share pengalaman korang masa nak bersalin tu? Sakit tak masa nak teran baby keluar tu? Allah saya nak dekat2 bersalin ni semakin debar rasanyaa 😨 doakan saya semoga dipermudahkan ya baby sihat selamat dan ibu pun sihat selamat aamiin ❤️#firstbaby #bantusharing

6 Balas

Wlau ank ke5 rse masih lg tepu mcm mn rse nk brsalin 🤣🤣 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

Alhamdulillah saya pun insyallah nak bersalin normal je 😃