Bibir merekah dan kering, usia bayi 6bulan,lelaki

Boleh tak ibu2 share cara untuk rawat bibir kerinf dan merekah? Kadang2 smpai berdarah

Bibir merekah dan kering, usia bayi 6bulan,lelaki
6 Balas

Byk kan mnum air masak air suam je bagi sis anak sy alhamdullilah kuat beno mnum air suam.. kena bgi botol mnum yg dia taw dia punya so dia taw mana nk cari botol dia.. jmpa mana2 mnum je jnji top up la.

kena bg baby minum air masak kerap².. siapkan botol minum 'sippy cup" tu.. nanti dia haus je dia akan cari botol tu..

sian nye 😢 on boleh cuba balm YL ni mmg sesuai utk baby juga..

kurang air masak ni puan Sbbtu bibir ank kering

cuba bg dia minum air suam