Trimester 1

Boleh tak ibu mngdung ptong rmbut d tmster 1???bgii pnjelsan

10 Balas

boleh je. xde masalah. sy 1st trimester potong rambut. rimas nd panas kalau panjang sgt. nk2 time tu alahan skali ngn sakit kepala.

Chinese myths said can’t cut hair but I still cut .. if follow too much of myths so hard.. itu tak boleh ini tak boleh

sebab kta ni bnyk pntang ini tak boleh ini tak boleh..sbb tu dy tnya tu hihi sy phm tu

sy potong je...ni dah last trimester pun mcm tringin nak potong

Knp tak boleh ya? Boleh jeee. Hehe

Nak botak pon boleh awaks. 😅

3y ago

🤣🤣🤣🤣

Ape sebab xboleh ye??

boleh. takde masalah.

boleh