Minum air gula

Boleh tak bg tips cara nak minum air gula dan jgn bg muntah. First time nak buat.takut tak boleh telan ja nnt😅

8 Balas

saya minum air gula dah 17hb harituh .. dah lama x mnum kan .. ni anak ke dua .. skali tekak rasa mmg kembang jugak .. nk muntah pun ade tp saya tahan .. mula2 dpt mnum sparuh ade lg sikit tu take time .. slow2 mnum .. Alhamdulillah dpt jugak hbskan .. tp srs rasa nk muntah tu mmg ade .. tp saya xlayankan sgt huhu

Sy minum 2 hari lepas. Masa minum tu mmg minum xfikir ap. telan sekadar telan mcm tu ja. Mindset sy ala mcm teh o ja ni😂😂😂 lepas minum sy mntk izin nurse nak minum air mineral. Sy minum 2@3 teguk utk cuci tekak.

Sblum dtg kasi betul2 haus, jgn minum air suam waktu ondeway klinik, Pastu nti mesti minum mcm org kehausan plus kelaparan Hahah

Sy kne minum esok.. Mk bg tips kalau xboleh nk minum terus, minum seteguk², y penting jgn muntah je

Minum air gula ni awa kena tarik nafas n tutup hidung atau awa buat air gula tu mcm air oren

Beli air gula kt klinik swasta.. Beli yg berperisa oren @ grape.. Sedap je..

1y ago

Ohh ok tq for info 👍👍

minum terus jangan berhenti .baru je minum air gula pagi tadi .

mnum jgn stop tu je caranya.. skrg kk pon bg yg ada flavor oren...

1y ago

Btl awk.. Bila dh habis minum,kemain panas dlm perot,pastu cpt² bbuh minyak kapak kt hidung,tkot muntah😂