mAaf kalau geli, nak tahu kenapa ajee

boleh tahu takk. saya keluar mcm ni pulak , maaf kalau geli , nak tahu je. ada yg sama mcm saya?? kndungan 7w

mAaf kalau geli, nak tahu kenapa ajee
3 Balas

Kalau bukan sb bersama suami mgkin sb lain sis kene g klinik.. hopefully sis okey

1y ago

Owhh 1st trimester dr nasihatkan kalau blh jgn bersama sis sb serviks lembut n mudh luka.. sis blh slow talk dgn suami mest die fhm.. kalau g klinik dr akan bg ubat duphaston kuat rahim.. jgn overthinking ye sis g je klinik..