mAaf kalau geli, nak tahu kenapa ajee

boleh tahu takk. saya keluar mcm ni pulak , maaf kalau geli , nak tahu je. ada yg sama mcm saya?? kndungan 7w

mAaf kalau geli, nak tahu kenapa ajee
3 Balas

Oh ni sy biasa kluar mcm ni, dia bukan fresh blood.. Buka juga spotting.. Dia mcm discharge or keputihan yang warna dark brown.. So far sbb penat, pastu sisa darah yang lama x kluar sebelum pregnant.. Iaitu darah y dekat2 dgn pintu rahim.. InsyaAllah akan baik2 saja.. Kalau risau juga boleh jumpa doktor.. Jgn bce la komen negatif y merisaukan awk.. Stay calm.. Awk doa byk2.. Smpai 14 weeks juga sy mcm ni dulu

sebarang pendarahan atau lendir coklat keluar waktu mengandung adalah tidak normal.. rujuk hospital segera

Kalau bukan sb bersama suami mgkin sb lain sis kene g klinik.. hopefully sis okey

1y ago

Owhh 1st trimester dr nasihatkan kalau blh jgn bersama sis sb serviks lembut n mudh luka.. sis blh slow talk dgn suami mest die fhm.. kalau g klinik dr akan bg ubat duphaston kuat rahim.. jgn overthinking ye sis g je klinik..