Mamom hope

Boleh sya brtanyaa..ada sapa2 prnah consume mamom hope takk..brkesan tak..sbb sya prnah mnum 2botol n then trus xmai period 4bulan..tpi xpregnant pon..😢😢

3 Balas

Cuba try jus mamariam insyaAllah okay . Saya lepas keguguran bulan 6 2019 sy amal jus tu start bulan 7 bulan untk pulihkan dalaman & bg period teratur bulan 12 start merancang alhamdulillah bulan 4 2020 lekat dah .

sy beli ni jugak. sebotol setengah habis. ada lagi sebotol setengah tak habis minum sbb dah stop dalam 3 bulan lepas dah

Saya beli 2botol alhamdulilah saya d sah kn mgndung skunk dh 8bulan. Bby first.

4y ago

Thnk tkpe blh Cuba lgi..