Hospital Bersalin di Penang

boleh suggest tak,hospital mana bagus untuk bersalin di Penang? saya plan nak bersalin di private,guna insuran. kpj? bagan specialist? atau gov pun memadai? terima kasih mommies :)

3 Balas

Setahu saya preggy swasta tak boleh pakai insurans. Sebab saya pon swasta jugak...😇

5y ago

sy belah seberang perai. kt kpj sy selalu dengan sorang doc melayu perempuan..tp utk bersalin sy belum booking apa2 lagi..ingt nak dekat kpj je sebab dekat dengan rumah.tp bila ramai sgt ckp jangan pegi kpj..risau pulak..nanti sy google ^^

Nak tanya bagan specialist penang bagus tak?

Insurance mane yg cover bersalin? 😅

4y ago

Insurance mna2 pn tak cover bersalin.