Cream

Boleh suggest tak nipple cream apa yg okay? Kita blurr betul bab bab ni. Check list barang tu je satu belum ada. Perlu ke ya? Kalau perlu brand apa yg okay?

1 Balas

Sye beli nipple cream brand palmer cocoa. Dpt kt watson/ guardian. Tp..x guna sgt pun. Mmg ada nipple mcm melecet sikit sbb baby hisap mula2 kan.. Tp tips kawan sye kata , sau je temat melecet or crack tu dgn susu sendiri. InsyaAllah akan elok. Lgpun.. Sye sapu nipple cream tu kt putingz bila baby hisap, dia akan buat muka pelik. Pstu malas dah nak sapu hahaha

5y ago

Allahu kne sedia nk hadap pedih laa ni huhu