Makanan bayi

Boleh suggest tak makanan bayi / serbuk perasa brand apa yg okay untuk bayi 6bulan

4 Balas

sy baru beli cbb.hq. satu lagi dapur cik pija. sbb sy mommy yg berkerja. dan handle 2 anak sorg2. sy pjj dgn husband. jadi sy cari yg memudahkan sy utk buat cpt☺️

ade mcm2 brand sis.. tgk kt page kdai mknn bayi kt ig.. ade brand fawwaz, izzy, ibu anis..

follow happybabyfoodmalaysia dkt fb. sana ada ajar cara buat sendiri.

boleh buat sendiri. google pun ada, fb group pun ada