nama baby girl

hi , boleh suggest nma untuk baby perempuan ?? sambungan untuk SHARIFAH .... tq mommy ❤️

2 Balas

Sharifah qadeejah Sharifah syafiqah Sharifah auliya Sharifah zuraidah Sharifah zahrah Sharifah adleena alesya Sharifah alesya Sharifah adlina Sharifah raudah Sharifah hamidah Sharifah hafizah Sharifah mazidah Sharifah majidah Sharifah khadijah Sharifah aisyah Sharifah zainab Sharifah aminah Sharifah ameena Sharifah wardah Sharifah alia Sharifah maryam Sharifah safia Sharifah sofea Sharifah ameera

Kaysa : kuat , berani