Susu ibu hamil? Berapa usia kandungan boleh minum?

Boleh shre x ibu2 minum susu apa?#pregnancy #bantusharing

7 Balas

Masa first pregnant minum susu biasa je... Skrg minum similac sbb ada baca yg susu ni bgus sbb rendah gula dan rendah lemak... Sesuai juga utk ibu yg ada kcing manis...

lps taw mgndung trus minum ssu, ssu dutch lady kotak, kdg ssu bancuh, mcm enfamama gtu, kdg ssu yg ada kurma #TAPsupermoms #TAPactiveusers

saya bila tau dh mngandung saya terus minum susu hari2. siap ada stok susu lagi 😅

Sy minum anmum materna.. sy jdi knyg hehe tp msuk 8bln sy stop sbb tkut baby besr

takut kandungan gula tinggi je sis.. blh cuba farm fresh kurma. sedap diminum

Saya tahu hamil terus minum. Tapi minum susu tepung biasa ja

sy minum anmun