Tips Baby Girl

Boleh share tips atau petua untuk pregnant baby girl?Saya dah ada 4 Boys. Teringin pula utk dapat baby girl.

3 Balas

X tau la nk bg tips mcm mne... Sbb sy dah 3 girl.. Tringin jgak nk dpt baby boy.. Tp org ckp tukar posisi tidur n jaga pmakanan.. Tp x pasti lah😂

Tukar posisi tidur lepas bsama.. contoh,kalau sebelum ni lepas bsama terus tido mngiring kanan, lepas ni tukar mengiring kiri.

Anak sy sepasang , dgn tukar cara tidur. Wallahualam, mungkin asbab.. kita usaha dan ikhtiar.