tips makann untuk naikkn berat

Boleh share tak recepi untuk makanan bby 8bulan untuk naikkn berat bdan dia..

3 Balas

mac and cheese sedap dan senang. nugget homemade, senang je cincang ayam/daging, tepung, bread crumbs, froze kan. pastu kalau nak bagi bubur nasi ke apa ke kalau tak tumis makanan tu, letak beberapa drop minyak ( minyak masak boleh, olive oil boleh, pape minyak masak la)

sis boleh follow fb group happy baby food malaysia. byk resepi untuk baby

cheese daging