Hai mommy

Boleh Share susu ape yg bagus di awal kehamilan,dan sepanjang hamil#firstbaby

2 Balas

Saya minum susu kambing mula2 tu untuk awal kehamilan je saya ambik sbb org kata elok. Tapi tak ingat brand apa saya beli kat mall. Lepastu saya try susu anmum materna. Dgn saya elok la sbb saya takde kencing manis, org kata susu anmum gula tggi. So kalau sis ada gdm kencing manis sis jgn ambik ye. Kne ambik susu lain yg kandungan gula dia sikit

tak kisah . jnji susu . sy minum fernleaf family je . smpai skrg 30w tak pnh lg kene cramp . 2 kali pregnant sblm ni susu mahal tp asek cramp kaki . mampuih sakit dia . berjengkit 3 hari