Ingin Tahu

Boleh share siapa yang ada pengalaman bunting pelanduk (pregnant tetapi period datang setiap bulan). Adakah bayi tersebut dalam keadaan baik dan berapa bulan boleh scan untuk tahu tumbesaran bayi?

33 Balas

Saya pernah baca pasal bunting pelanduk. bila badan mula hasilkan hormon kehamilan Gonadotrophin korionik, haid automatically akan terhenti. Tapi ada wanita berdepan darah haid yang dipanggil ‘pendarahan penebusan’ – breakthrough bleeding. Selain tu penempelan telur yang disenyawakan pada lapisan rahim pun boleh sebabkan ibu hamil ni berdepan pendarahan dari farajnya.