Tanda Awal kehamilan

Boleh share pengalaman semua first pregnant tanda dia macam mana, sbb sy dh jenis period tak teratur, tapi tanda hamil tu macam dh byk rasa seminggu ni.. tapi check upt -ve , awal sgt atau macam mna? ?

90 Balas

Saya dari tahun lepas bulan 9 last period sampai sekarang x period.. Tup² perut bawah pusat tu macam ada benjol bila baring flat.. Ingat cyst ke apa sebab dah 9 bulan x period.. Takot nak jumpa doc.. Last² cek ngan doc.. Doc sah preg 5 bulan.. Omg.. Macam x caya... Tapi perubahan yang paling ketara yelah puting tu.. Makin gelap.. Tu la yang paling ketara kat badan perempuan..

5y ago

Xde.. Morning sickness semua xde.. Pening ke ape ke memang xde.. Last² scan baru tahu preg..