Usia kandungan sebenar

Hi, boleh share pendapat tak usia kandungan mana yg lebih tepat? Ikut tarikh 1st last period atau ikut scan? Klau ikut scan due date awal 2minggu.. #ingintahu

1 Balas

ikot scan. tapi tak semestinya baby akan keluar sama dgn tarikh edd.. ada baby yg keluar pramatang, ada baby keluar 2mggu awal, ada baby keluar masa due date, ada juga baby keluar overdue. sampai masa baby nk keluar, baby akan keluar☺️

1y ago

sama2 awak. 1st baby edd 26.4.21 tapi baby keluar 15.4.21 (2mgu awal)