bengkak susu

boleh share mcm mana nk atasi saya baru seminggu melahirkan baby jadi payudara sy bengkak dan melecet bahagian puting sbb menyusu . mcm mana ya nk buat bagi kurang bengkak susu ? sy cuma urut ok tpi nanti jadi balik , hmmm sakit sgt boleh share tak saya #firstbaby #firstmom

5 Balas

Rajin2kan pam susu. Urut guna tangan bgi susu tersumbat tu keluar. Tuam air panas & bgi bby isap. Inshaallah lega.

12mo ago

terima kasih bru buat td alhamdulillah mencurah2 susu kluar 🫶🏻🥲