Keperluan Ibu dan Bayi

Boleh sesiapa share tak satu list keperluan Ibu dan bayi semasa di hospital ? #hospitalbeg terima kasih ❤️

1 Balas

Bayi - tisu basah -pempers -kain bedung -lapik -botol spray -napkin sehelai dua je -baju romper/baju&sluar (3 helai je, x ckup nnti sruh husband balik ambk) -minyak baby -sarung tgn&kaki Mommy -stokin -brg mandian -tuala - baju & kain batik/skirt labuh (utk pkai balik rumh) -pet -kain untuk myusukn bby LR Brg bby (ltk dlm stu plstik) -pempers -bedung berhud -sarung tgn & kaki -baju sepasang Mommy (bwk pet, xbwk pon xpe nnti nurse pasg kn pet yg hosp sediakn nnti naik wad blh tkr)

4y ago

😉