Unexpected pregnancy

boleh sesiapa kongsi tips untuk naikkan tumbesaran baby yg dh 7 bulan? saya bru tahu saya mengandung sebab tiada simptom dan pengidap pcos, kongsi la ilmu basic/tambahan kat saya :)#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Minum susu 3 kali sehari. Elakkan stress Pemakanan sihat, suku2 separuh. Minum air kosong secukupnya Jangan angkat berat dan buat aktiviti berat Senam dan jaga postur sesuai kehamilan. Ikut nasihat doktor