PINK (UPT) WHITE (OPK)

Boleh sesiapa confirmkan.. saya ni rabun.. tu yg amik UPT 3 kali 🤣 #pleasehelp

PINK (UPT) WHITE (OPK)
7 Balas

mcm ni la sy haritu. 4hari sebelum nk period sy ngada² test opk. naik terang 2line. try la plak ambik upt nampak samar mcm dlm gambar awk. lepas seminggu dri tarikh period sy check upt naik double line terang. skrg dh 32w.

2y ago

Alhamdulillah. Bestnya sis 😍😍😍 tahniahhh

Sis sama mcm sye punya skrang sampai 3 test pun mcm ni .. cuma period x lewat .. sje gatal test sbb dh ade sipmtom .. cuma tatau betul positif ke tk 😅

2y ago

Tapi simptom pregnant saya tak de.

positive tu sis.. tahniah tau jaga elok2. nnt dah 8 week boleh scan

2y ago

Alhamdulillah thank you sis

tahinahh.. period delay bpe hari da?

+ve, congrats 🤭

2y ago

Thank youu 🤍🤍

congrat sis

2y ago

Thank you sis ❤️❤️

Tahniah sis

2y ago

Thank you sis 🤍