Sakit dari hujung kepala sampai hujung kaki

Boleh saya tahu normal ke kalau 10 weeks pregnant akan alami sakit kepala yang berdekatan dengan mata, kaki dri betis ke jari pinggang ke punggung? Saya tak boleh tidur langsung. Apa patut saya buat bagi melegakan ? #10weeks #First_Baby #first_trimester

1 Balas

Hi ibu. Apa khbr harini? Masih sakit lgi x? Sebaiknya ibu gi klinik. Takut nanti ibu kena detect hypertension sms mgndung yg ble myebabkan pre-eclampsia. Yg ble myebbkn sawan. Pegi klinik ke hospital ye ibu. Lebih cepat lebih baik. Kesian ibu. Moga cepat sembuh #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Ya allah denggi. Kesiannya.. Semoga sentiasa sihat smpai baby lahir kedunia ibu. Maaf ye lmbt respon. Ingtkn baru je post ni. Selamat mymbut chaya mata puan💐 Btw, happy international women day #TAPSupermoms #TAPactiveusers