haii. sy ingin tahu

boleh saya tahu detail scan boleh buat tak waktu 23 minggu ? ade yg syorkan dan ade yang kate waktu 7 bulan nanti. #ingintahu #firstbaby

4 Balas

Kalau doctor tempat saya suggest 18w hingga 25w kot. Jangan lewat sangat sebab nnti kulit baby makin lama makin tebal, jadi tak nampak sangat organ2nya. Dan bila baby makin besar, dah susah nk tgok. Tu yg sonographer area saya cakap la. hehe

3y ago

trime kasih..bru yakin nak buat😆

7bulan dah besar sangat puan ..scan pun mungkin tak jelas ..kalau nak detail 22 weeks hingga 27weeks ya oke puan

3y ago

welcome Alhamdulillah ❤️

Boleh je. 20~26 minggu orang kata paling cantik utk buat detail scan. Anak tk terlalu besar tk terlalu kecik

3y ago

terima kasih ,bru yakin nak buat

blh je tu..sy pun buat mse 23minggu

3y ago

trime ksih ,sy dh buat detail scan smalm😘