Saya sepatutnyaa period ahad 20hb June , tetapi saya test pregnancy test positive , adakah valid ?

Boleh saya tahu adakah saya pregnant ?

Saya sepatutnyaa period ahad 20hb June , tetapi saya test pregnancy test positive , adakah valid ?
10 Balas

Paling awal boleh detect 4 hari sebelum period. Ada yang lagi awal kalau hcg level tinggi. Apa2 pun test lagi selepas seminggu. Selalu nya memamg positive kalau macam tu atau garisan pudar 😘

sy aritu pun sama...dalam 3 hari nk period..tapi rasa kt perut ni mcm sesuatu..pastu mood swing..bgn pagi sebelum g kerja sy buat UPT.. Alhamdulillah naik 2line..skrg dah 12 minggu

Saya test sehari sebelum period. excited😅. Naik samar sangat2. Alhamdulillah sekarang dah 11w pregnant. In shaa Allah positive ni sis🤲

Valid puan, tahniah.. nanti boleh tggu lagi 2-3 minggu utk scan tgk kandungan, takut awal sgt tk nmpk apa

Valid tu. Kalau nak confirm, buat ujian darah BhCG dan buat ultrasound.

klau sis pkai clearblue ni cmfom prgnt

Awak cd berapa ye

baru lagi ni

valid