Positive / Negatives

Hello mommy.. i nk tnya if kita buat test pregnancy before lewat period adakah result tu betul ? sebab i dah buat test 2 kali satu tengah hari , satu petang dua2 result sama positive.. pregnant ke macam tu ? maaf takde pengalaman..#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

pregnant tu sis. tahniah. klu tak puas ht, beli clear blue sis

12mo ago

sy dulu mcm tu. seminggu sebelum spttnya period positif. masa hr ptt period dua2 double line terang.

Ye boleh jadi. Sbb kadang kadar hormon hcg dlm bdn tinggi

12mo ago

Ouh faham tq sis 🥰