Maternity pads

Boleh recommend maternity pads yang kualiti bagus? Betul ke dekat hospital, kena pakai maternity pads yang bertali je?

1 Balas

biasa mcm baru lepas bersalin esp yg brsalin czer nurse akan pakaikan pad yg bertali sbb nurse akn tukarkan tuk kita sbb kita xblh nak bagun lepas operation... lepas tu lepas dh beberapa jam dan ckup time bila nurse dh suruh try belajar bangun sndri try gerak tuk g toilet sndri tuk try kencing time tu kita dh blh dh pakai pad yg blh lekat..sy dlu pakai madame pureen maternity pad..tu bg yg czer la sbb sy ada pnglmn brsalin czer je...kalau normal sy tak pasti..mg dpmudahkan segalanya amiin