Nama bayi lelaki

Boleh mummy mummy cadangkan nama bayi lelaki bermula huruf 'F' tak ? #firstmom #firstbaby

18 Balas

Faadin - yg membebaskan tawanan dgn hatanya Faayiz - yg berjaya Fadzz - yg unik Fakhar - kemenangan Fakhir - yg menyenangkan Falaah - kejayaan Faqeehi - yg pakar Fardhiy - agama Farhaat - kegembiraan Farhad - anak yg baik dan kacak Fariy - yg menakjubkan Farwan - yg kaya Fayyaah - yg pemurah

2y ago

*hartanya

1- farid 2- fauzan 3- faliq 4- faislan 5- farriz 6- fuad 7- fadli 8- fahmi 9 - fikri 10 - faizin 11 - farooq / faruq 12 - fawwaz 13 - firas 14 - firdaus 15 - fairuz 16 - fattah 17 - farhan 18 - fadhil 19 - faisal 20 - faid

saya pun sedang mencari nama F utk anak ke5 saya. nama anak2 saya sebelum ni 1. Muhd Faris Irfan 2. Muhd Harris Farhan 3. Muhd Ammar Fahmi 4. Muhd Ammar Firas yg ke 5 belum ada idea😅

Fahim Farhan Firdaus Faliq Fakhrul Faizin Banyakk lahh huruf F nihh 😂

Fauzan Fawwaz Farhan Firdaus Firhan Faris Fariq

Al Fateh Al Fattah Mohd Fayyad Mohd Faeq Mohd Firdaus

2y ago

nama anak sy Al Fateh🙂

Firas Faizal Faizul Faiz Fawwaz

Firash Faris Fadthi Faiqal Fendi

Furqan - surah Al furqan

Faqeeh