Gerakan baby

Boleh mintak pendangan n pengalaman tak minggu ke berapa ibu2 rasa gerakan baby.. Sb sy dah mggu ke 18 masih was2 tentang gerakan baby.. Belom rasa baby gerak hmm

2 Balas

18week masih awal sis. dia gerak cuma ibu3 tak rasa lagi. sy pon mcm sis jgk awal2 risau sbb tk rasa baby gerak2 lagi. tp lps 20weeks mmg akan rasa. 3rd trimester baru rasa baby kick

1mo ago

kalau rasa awal tuh rezeki hehe. tkpa sis tiap org lain2 tak sama. Aritu tnya Dr dia kata kdg sbb dinding perut ibu tebal. sbb tuh rasa lambat. tp normal 20 weeks ke atas🤗

mmg masih awal nak rasa minggu 16-20. rasa mcm buih buih je waktu tu. gerakan badan dia boleh rasa kuat masa 20 minggu keatas

1mo ago

Terima kasih lega dengarnye😅