Gerakan baby kurang dari minggu sebelumnya

Saya pregnant 20 minggu. Masa minggu ke 18-19 saya rasa gerakan baby setiap hari n jelas terasa dia bergerak. Masok minggu ke 20 baby kurang gerak. Kadang2 saya tak rasa langsung gerakan dia walaupun dah cuba ketuk2 perut sikit. Hahaha normal ke atau ada masalah ye?

2 Balas

Usia2 mcm ni mmg mcm tu..dia kadang rs mcm takde..sy pun sama masuk 20w je rs mcm tak gerak/kurang. doa baik2 je insyaAllah