JANTINA BABY

Boleh korang share tak pengalaman korang pregnant baby girl dgn baby boy , alahan sama ke atau lain2 ?

26 Balas

sy anak sulung dulu girl . -takde alahan kecuali masa nk masuk 4 bulan tu demam teruk . -mengidam takde sangat . cuma tiap malam nk kfc je . -makan manis2 . -jerawat pasir naik banyak kat muka . muka pun jadi kusam je . skrg tgh pegnen anak kedua . alahan 3 bulan pertama mmg melepek . tak boleh bau rumah , bau bilik , bau tandas , bau suami , bau anak sulung .. bnyak benda tak boleh bau . jd mual . gusi bengkak , gigi pecah , sakit gigi sampai menangis2 tak boleh tido 😂 . bab makan mmg memilih . tak boleh makan ayam , daging . cuma seafood je yg boleh lalu kt tekak . ayam dgn daging , jangankan makan .. tgok je pun dh mual . nak makan pedas2 . tak pedas , tak best . manis tu opkos . muka licin takde jerawat sebiji pun . takde nampak kusam even tak rajin mekap . pegi scan , doc kata baby boy . taktau la keluar nanti ape jantinanya . harap2 boy la . dapat sepasang .. Alhamdulillah ❤️