Pantang Lepas Keguguran

Boleh kongsi tak cara berpantang lepas keguguran..mc mana ibu² berpantang ya Harap ibu² sudi membantu #TerimaKasih pada ibu² yg sudi ? #Keguguran 11 week

9 Balas

Saya dnc 18.10.19 waktu kandungan 10weeks, then balik kampung berpantang sama mcm orang lepas bersalin selama 2minggu. Pantang makan yang sejuk2, tapi semua mknan yang sihat kene makan sebab badan perlukan nutrisi, banyakkan makan sayur hijau n ikan, banyakkan minum air masak, berurut 3 hari, mandi herba, pakai param untuk hilangkan sakit kepala, n asid folic jangan lupa makan..

4y ago

Sis,nak tanya..apa fungsi mkn asid folik masa pantang keguguran ye?