Pantang Lepas Keguguran

Boleh kongsi tak cara berpantang lepas keguguran..mc mana ibu² berpantang ya Harap ibu² sudi membantu #TerimaKasih pada ibu² yg sudi ? #Keguguran 11 week

9 Balas

Pengalaman pantang sy (3 kali keguguran) sy pantang 2w je . Sbb mungkin belum 12w. So elakkan ais, elakkan makanan berangin..selalu bertangas,bertungku..kalau boleh panggil bidan untuk sengkak.💕😇 amalkan pemakanan sihat slama pantang . In shaa allah ada rezeki lepas ni.