Cara keluarkan kahak bayi

Boleh kongsikan cara untuk keluarkan kahak bayi? Ada ke ubat yang boleh cairkan kahak dorang ni? Ke buat yang tepuk-tepuk belakang tu?

Cara keluarkan kahak bayi
7 Balas

Saya gunakan rinz saline (yang ini jenis titik dalam hidung). Puan nak guna sterimar pun boleh ( jenis spray). Fungsinya untuk cairkan kahak. Kemudian saya buat cupping. Tepuk belakang badan baby. Harap membantu.

baby bpe bulan sis ? klau dh 2bln keatas , blh try baby mamz oil (habbatussaudah) ank sy since umur 2bln pkai..smpai umur sthun..alhamdulillah ok sngt..kahak sntiasa kluar.

1y ago

awakk sapu mcmna? Sy dh beli guna . tapi tiada kesan kahak keluar Pon.. blh bantu sya

sy gune minyak cengkih ni.. sy jual sbb sy guna menjadi.. kalau mommy berkenan blh la tekan link tiktok sy 🥰 https://vt.tiktok.com/ZS8RymsM9/

Baby berapa bulan, mommy? Kalau anak saya tepuk dekat area percussion. Boleh sedut guna nasal aspirator. Kena rajin buat

I selalu pakaikan vicks dekat dada babyy

Sy bt tepukan percussion

berapa bulan?