Keputihan sewaktu mengandung

Boleh ke saya mengunakan ubat di bawah sekiranya Saya sedang mengandung 1 bulan ? Disebab kan keputihan Saya terlalu banyak Dan berbau menyebabkan Saya tidak selesa . Ubat ni Saya dapat di farmasi .

Keputihan sewaktu mengandung
2 Balas

Gatal ta ? Kalau gatal, keputihan tuh macam cheese ke berketul ketul keluar? Clotrimazole tu utk rawat jangkitan kulat.

3y ago

Haa betul lah jangkitan kulat. Saya pun kena jugak. Dua kali masuk ubat ni. Dah hujung hujung ni ada reda sikit gatal nya. Saya sapu cream jugak jenama canesten vcream 1%. Mang membantu.

Boleh je. Saya dapat ubat ni dulu.

3y ago

okay baiklah . terima kasih ye .