Protein shake

Hi boleh ke pregnant mom minum protein shake yea? Sebab kadang my schedule quite busy tak sempat nak have proper meal so before this I memang consume protein shake but sejak pregnant ni I stop kejap sebab takut ada effect dekat baby. Ke actually safe je nak consume protein shake? #advice #firstmom #bantujawab

2 Balas

Kena tengok ingredients. Some brands ada letak info whether sesuai untuk pregnant mom or not. For a better advice, it is best to consult with your doctor.