Hantu durian here

Boleh ke preggy 28w mkn drian

5 Balas

kalau ada gdm , x boleh makan.. sebab doyan tinggi gula.. saya pulak hantu doyan , licin 2 biji sekali hadap ... terlupa pulak esoknya kena buat bsp .. nasib la cucuk insulin , pagi tu 4.4 je.. berdebar nak p jumpa misi.. hahaha

jangan makan banyak eh. sy makan 1 hari 3 ulas. baru makan 2 hari. selang hari. haaa terus demam. hahahaha

Saya pregnant 28w , makan durian 4 ulas pun tido malam berpeluh. Fuhhh! Even dalam acon dan pasang kipas.

Saya makan je wak. 25w+ mkn buat rasa2 je. berulas2 jgk. tp air mineral tu kena mnum bnyk. jgn skip.

blh jer mkn buat hilang kempunan tp jgn mkn terlalu bnyk plk nt kn kepanasan nk tido 😅