Buah tembikai susu

Boleh ke mommy fully bf makan buah tembikai susu? #bantusharing

3 Balas

bab makan minum ni kena try n error. cuba sedikit dahulu. if ibu dan anak ok boleh teruskan. so far saya makan anak alhamdulilah okay. apa² pun bersederhana.

Boleh tahu knp xble mkn puan? Sebab sy mkn je. Time mgndung sehingga skrg [bf] sy mkn. Cantaloupe sgtlaaa sedap✌️ #TAPSupermoms #TAPxTanamera

klu sis tgh berpantang, elakkan.. klu sis dh hbis pantang n bf, semua buah boleh mkn dlm kuantiti yg sderhana.. 😘