Sabun mandi

Boleh ke mandi pakai sabun untuk baby? Sbb my mum tak bagi mandikan baby guna sabun baby ?

17 Balas

kak..bau baby yang dari syurga susah nak dapat..nikmat bau ori baby tu..kalau boleh sebulan petama tu kalau boleh mandi air biasa je dulu..bulan kedua kulit die dah sedikit teguh tu baru guna sabun baby..kulit baby baru lahir kan lembut sangat sangat ..bahaya kalau dedah dengan kimia terlalu awal even sabun baby..ini pendapat saya.dan setuju ngn mak akak tu.