Stong merah kering

Boleh ke makan sotong merah kering?? Sotong yg dalam paket kecil tu ada rasa pedas sikit sebab teringin mkn#ingintahu

Stong merah kering
5 Balas

Awak tanya terus teringat, semlam saya makan gak, tanpa search. hehe. tapi makan sikit je la. Buat rasa2, dulu suka sangat, smpai boleh mkan bnyak, sjk prggy, tak lalu pulak, buat rasa kat lidah je. hehehe. Tapi boleh makan ke tidak eh.

https://theasianparent.page.link/sn5pD3MWpH67evXz6 Cari senarai makanan & semak apa yang selamat diambil semasa hamil, selepas bersalin, ketika menyusukan dan untuk beri makan bayi anda, hanya di theAsianparent

Time mengandung ni nk mkn apa pon bole cuma kena beringat lh, mkn berpada pada ye

Sedapnya. Boleh je makan asalkan moderate. Sbb tinggi gula, garam tu.

boleh je. control makan jgk sbb gula byk