Bsalin d hosp gov

Boleh ke lps bsalin, ibu or penjaga perempuan teman kita kt wad? Kan nanti lps bsalin baby akan ada dgn kita. .incase kita nak ke toilet if kita jaga sorg2, mcm mana dgn baby?boleh pggl nurse ke tlg tgkkan? Tkut la nk tinggalkan baby sorg2 walaupun kita duduk wad kelas ktga...mcm overthinking org ambil anak ke..nauzubillah

2 Balas

klu bby xde masalah, ye bby akan ada dgn ibu slps ditolak ke wad. cuma xde peneman yg dibenarkan selain waktu melawat..tu peraturan hsptl. klu awk seorang sahaja dkt situ, blh panggil misi minta tgkkn bby sekejap. klu ada jiran katil sblh, minta dia tgkkn sekejap. tak ada isu pun. dkt pintu masuk wad ada security, pintu mmg berkunci selain dari waktu melawat. dktr/misi nk masuk pun minta security buka pintu.

11mo ago

oh okay2.fhm..terima kasih ya 💓💓💓💓💓

tak boleh, mereka hanya boleh dtg waktu melawat sahaja. klu awk nk ke toilet ke apa, minta misi tgkkn if awk sorg sahaja disitu atau minta jiran katil tgkkan. dkt wad semua ada security jaga depan pintu keluar masuk dan mereka sgt2 strict.

11mo ago

oh okay2.fhm2.terima kasih ya 💓💓💓💓💓