Penjagaan anak Perempuan

Boleh ke kongsi mcm mn penjagaan rapi untuk ank perempuan? Terutamanya bhgn sulit tu, nk kena cuci daily ke mcm mn?

Penjagaan anak Perempuan
1 Balas

Hi mommy. Penjagaan anak perempuan tiada yang berbeza sangat. Sama, mandikan setiap hari. Tukar lampir kerap bila anak dah kencing. Bila anak dah buang air besar, kena segera cuci. Bila kena ruam lampin pakaikan krim lampin.

2y ago

Tempat buang air kecil sebaiknya tiap kali kencing memang kena basuh