[email protected]

Boleh ke bersetubuh waktu hamil.. Tiada ape ape efek ke ... Ke ade posisi bersetubuh yg baik ketika hamil.. #firstbaby #mommybuntu

5 Balas

Sye dari prtme pregnant dlu brstbuh, prnah wktu 9 week kluar darah skit je, dh tu priksa dkter ckp xpe, cuma jgn gnas2 laa, slow je. Skrg dh 20 week ttp msih brstbuh

Boleh sahaja . asalkan posisi yang buat tu okay . Jangan kuat . slow² sahaja . boleh Google " posisi seks ketika hamil " . seks ketika hamil pon bagus .

boleh xde mslah selagi xde kluar darah or sakit...lg baik dh hujung2 msa 35w keats...mudhkn jln utk buka...

awal2 pregnancy xdigalakkn..janin baru nk tbentuk & masih xbrpa kuat lg..akhir2 trimester digalakkn..

awal2 pregnancy jgn kerap sgt n jgn ganas..