Nak tnya Sya bru ambik dos 1 20/9 8 bulan penantian tiba" pregnant pulak bru 4minggu

Boleh ke ambik vaksin dos 2 ni sbb sya blm ke klinik lgi ambik buku pink temu jnji11/10

1 Balas

Soalan famous ramai sgt dah tanya ni dan ni pun sepatutnya pengetahuan awam sbb dah disebarkan oleh pihak KKM sendiri. Kalau kandungan bawah 12 minggu, dapatkan saranan doktor boleh atau tak nk pergi cucuk vaksin. Kalau ada miscarriage history atau apa apa masalah kesihatan, doktor akan nasihatkan utk tangguh. Apa pun ikut penilaian doktor, kalau doktor ckp boleh, jd tak ada masalah.

3y ago

doakan sya sis muda"han xda ap"