bersama suami

boleh kah kita kerap bersama suami pada awal kehamilan 5 minggu

6 Balas

Kalau boleh laa jngan laa kerap.. saya msa first trimester.. 1minggu 2kali or sekali jer.. smpai laa skrg dah nk msuk trimester 3 dah.. Alhamdulillah ok tkde pape.. cuma jgn lasak ii, klau sakit or ada pdarahan.. better stop dulu yee😊

Kalau boleh 1st trimester x digalakkan especially prh ada history of miscarriages. Sis kena jaga betul2 pada awal kehamilan.

Kalau sis pernah ade history keguguran sblm ni, better elakkan dulu. Sbb first trimester ni risiko utk gugur tinggi.

sy kndungan msuk 5bln bru brni nk bsma .. 😅

depends pada kandungan

jangan sis