MEWARNA RAMBUT

boleh kah kandungan dh masuk 26 minggu nak warna rambut ?tp warna guna yg telus air ..blh x? dr minggu2 lepas lg dh teringin nak warnakan 🥹

2 Balas

Saya tak beranii walaupun teringin jugak sebenarnya. Rindu nak kaler kaler hahah. Sebab chemical dalam product tu banyakkk sangat yg kita tak faham x kisah la telus air ke tak telus air ke. Chemical kan 🥲 saya pewarna makanan pun tak ambik.

Jangan lagi sis. Lepas bersalin nanti baru boleh. Sbb even telus air tp dia still ada bahan chemical. Bahaya takut effect baby jugak