mandi malam

Boleh kah, ibu pregnant mandi malam..?? Ada sesetengah orang tua2 tak bagi , takut baby besar laa .. adakah ituu betul atau mitos semata.. mohon penjelasan

27 Balas

Mitos jek. Sy xboleh la klu xmandi. Xleh tido panas.. Kadang dh mandi mlm pun panas lg

Mandi je sis ☺️ kalau tk mandi badan rasa panas rimas , kang tk selesa nak tidur

Mitos. Baby kecil atau besar takde kena mengena dengan mandi malam.

mitos je tu.. air mane blh masuk melalui kulit.. mengarut je tuu..

orang tua tak bagi sebab nanti sejuk mandi malam 🤣 .

Mitos. Tapi xleh buat nnt mak,mak mertua suami bising

Mitos semata-mata. Saya selalu je mandi malam.

mitos. klu dh panas sgt xtahan peluh mndi gak

oo yeke klu mndi mlm sebb baby besar? hihihi

boleh ..sy j mndy mlm br sjuk😁