Hello bantu saya 12 week..

Boleh ka saya makan maggi asam laksa.. Kandungan baru 12week#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

boleh. tak ada masalah pun makan maggi masa pregnant tk kisah minggu keberapa pun. org larang selalunya alasan junk food la, takde khasiat la. klu sekali sekala, makan beringat, should be no problem.

Sy first trimester x lalu nak makan nasi . Makan maggie je selalu 😂 jgn lupa mkn buah ye

sy mkn bila teringin je dlm selang 2 minggu itupun x sampai sebungkus