Heartbeat baby tiada?

Boleh ibu-ibu yang ada pengalaman share kenapa tiba2 heartbeat baby tiada?seram bila tgk 5-6bln masih berlaku perkara yang sama.sekadar untuk pengetahuan dan langkah berjaga2 sahaja kerana pernah mengalami keguguran tahun lalu.. #13w4d# #doakankandunganbaikdansihatsehinggabersalina# #anaksulungselepaskeguguran#

1 Balas

maaf nk tanya sis waktu gugur anak lepas berapa bulan dlm kandungan?

3y ago

Sy pn xpasti sbb period sy x regular..doctor pn xdpt pastikan kandungan berapa minggu..cuma tahu kandungan x mjadi..