Jenama baby wipe

Boleh ibu² suggest jenama baby wipe yang tak melekit, free alcohol dan free fragrant ? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

17 Balas

baby wipe ni sesuai guna bila xde air or tenga travel kalau kat rumah guna la air sbb kulit baby ni sensetif. walaupun dah clain alcohol free fragrance free paraben free bagai tp kalau x sesuai ngn kulit baby tetap akan naik ruam juga.

Sy pakai apapa brand yg claim alcohol and fragrance free. Then mana2 yg sy rasa mcm tak best atau x menepati citarasa sy tak repeat. Dari no brand ke brand dikenal, sy beli n pakai ja hehe

Hi, Puan. Boleh cuba Pureen Baby Wipes. Fragrance free, alcohol free, paraben free. Memang best pakai

sya guna brand huggies clean care. best sbb tisunya tebal dan ada corak teddy . x melekit dan xda fragrance.

Saya guna anakku, sebab compare to others wet tissue… brand anakku lebih sikit soft kain tu…

I love Hoppi. It’s a brand that I just found on shopee that’s super awesome. 😍

momohouse punya wet tissue. 100 pcs 3 ringgit lebih je. sy borong bnyk2.

Saya pakai jenama Anakku. Best, tak melekit dan free alcohol.

Anakku, pureen and sekarang tgh try cute & care. Best jugak.

Saya pakai bzu bzu & hoppi wipes. Best